Optimaal presteren en duurzaam succes voor topatleten en high performers

Werksucces

Stresstriggers wegnemen

Werksucces zorgt voor groei

Werksucces vraagt om medewerkers die prettig in hun vel zitten. Medewerkers die vanuit eigen kracht en zonder belemmerende gedachten bijdragen aan de tevredenheid op de werkvloer en bij klanten. En zo dus bijdragen aan groei. Niet alleen nu, maar ook straks. Werksucces staat dus gelijk aan duurzame inzetbaarheid. Goed voor medewerkers, goed voor je klanten en goed voor de onderneming.

Neem contact op
shape
Deel stressklachten

Onze weg naar succes

Als er sprake is van werkstress of zelfs burn-out, gaan we daar bij Ballance samen met de medewerker mee aan de slag. We brengen vitaliteits- en stressniveaus in kaart en sporen blokkades op. Met mindset optimalisatie en trainingen in stress- en breinmanagement nemen we blokkades en triggers van stress definitief weg. Waardoor je onbelemmerd kunt functioneren en presteren.

Onze werkwijze
shape
Van werkstress naar werksucces

Voordelen voor medewerkers

Onze innovatieve methodiek is uniek en biedt al na enkele weken merkbare resultaten. Medewerkers krijgen meer zelfvertrouwen en creëren meer ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Ze herkennen belemmerende gedachten en gedragspatronen die eerder leidden tot werkstress of burn-out en leren deze vervolgens zelf op te lossen.

Voor medewerkers
shape
Voordelen voor werkgevers

Voordelen voor werkgevers

De trajecten van Ballance leiden tot meer gemotiveerde medewerkers die beter in balans en beter belastbaar zijn en tot 50 procent minder verzuimkosten veroorzaken. Dat is duurzame inzetbaarheid, het felbegeerde fundament voor stabiliteit en groei van elke onderneming.

Dus, van werkstress naar werksucces. Samen met Ballance.

Voor werkgevers