Optimaal presteren en duurzaam succes voor topatleten en high performers

Voor werkgevers

Deel stressklachten

Medewerkers zijn onbetaalbaar

Uitval door ziekteverzuim, werkstress of een burn-out is kostbaar. De verzuimkosten per jaar kunnen per medewerker oplopen tot € 133.000 (bron TNO). Uitval is niet alleen kostbaar in termen van verzekeringspremies. Ervaren personeel vervang je niet zomaar. Is investeren in het welzijn van het personeel, het belangrijkste kapitaal, niet veel belangrijker dan het updaten van computers of het onderhoud van machines?

shape
Stresstriggers wegnemen

Wat is (werk)stress?

Je manier van denken bestaat uit overtuigingen die je ondersteunen of belemmeren om goed te functioneren. Jouw brein vormt overtuigingen door elke levenservaring in een samenvatting op te slaan in je onbewuste brein. Vanuit je omgeving krijg je deze overtuigingen mee, zoals: je opvoeding, de media, school en mensen in je omgeving.

Je brein scant continue je omgeving en gebruikt daarbij je overtuigingen-database van vergelijkbare situaties uit het verleden. Dit vormt jouw waarheid en daardoor ontstaat jouw gedrag, je gevoel en hoe je reageert op mensen. Dit zorgt ervoor dat je medewerker (werk)druk en/of (werk)stress ervaart.

Neem contact op
shape
Van werkstress naar werksucces

Waarom Ballance?

De trajecten van Ballance leiden tot meer gemotiveerde medewerkers die beter in balans, beter belastbaar zijn en tot 50% minder verzuimkosten veroorzaken. Dat is duurzame inzetbaarheid: het felbegeerde recept voor stabiliteit en groei van elke onderneming.

Onze werkwijze
shape
shape
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Van werkstress naar werksucces, samen met Ballance.
Neem contact op
Kom in contact

Heb je op dit moment een medewerker met werkstress- of burn-out klachten? Wil je graag dat je medewerkers werken met meer focus, energie en ontspanning? Aarzel niet en neem nu contact met ons op. Dan plannen we een gratis kennismakingsgesprek.