Optimaal presteren en duurzaam succes voor topatleten en high performers

Voor werkgevers

Deel stressklachten

Medewerkers zijn onbetaalbaar

Uitval door ziekteverzuim, werkstress of een burn-out is kostbaar. De verzuimkosten per jaar kunnen per medewerker oplopen tot € 133.000 (bron TNO). Uitval is niet alleen kostbaar in termen van verzekeringspremies. Ervaren personeel vervang je niet zomaar. Is investeren in het welzijn van het personeel, het belangrijkste kapitaal, niet veel belangrijker dan het updaten van computers of het onderhoud van machines?

shape
Stresstriggers wegnemen

Stresstriggers wegnemen

Als er sprake is van werkstress of zelfs een burn-out, gaan we daar bij Ballance samen met de medewerker mee aan de slag. We brengen vitaliteits- en stressniveaus in kaart en sporen blokkades op. Met mindset optimalisatie en trainingen in stress- en breinmanagement nemen we blokkades en triggers van stress definitief weg.

Neem contact op
shape
Van werkstress naar werksucces

Waarom Ballance?

De trajecten van Ballance leiden tot meer gemotiveerde medewerkers die beter in balans en beter belastbaar zijn en tot 50% minder verzuimkosten veroorzaken. Dat is duurzame inzetbaarheid: het felbegeerde recept voor stabiliteit en groei van elke onderneming.

Onze werkwijze
shape
shape
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Van werkstress naar werksucces, samen met Ballance.
Neem contact op
Kom in contact

Mocht je momenteel kampen met obstakels bij een personeelslid, aarzel dan niet en neem contact op met Ballance. Naast advies om werkdruk en werkstress te voorkomen, bieden we ook trajecten om stress triggers weg te nemen en een mogelijke burn-out snel en duurzaam op te lossen.