Optimaal presteren en duurzaam succes voor topatleten en high performers

Onze werkwijze

Coach en cliënt in gesprek over werkdruk

Hoe kom ik in balans?

Klassieke psychologie en coaching richt zich op het bewuste deel van het brein. Met veel praten, oefeningen en wilskracht probeer je jouw ongewenste gedragspatronen te doorbreken. Wetenschappelijke inzichten over gedragsverandering en werking van het brein tonen dat deze aanpak verouderd en omslachtig is.

De Ballance methodiek maakt eindeloos praten overbodig en richt zich op het onbewuste deel van je brein. Waarbij je belemmerende patronen loslaat en nieuwe patronen eigen maakt. Bij Ballance creëren we balans. Een balans die bovendien blijvend is. Hoe dat werkt, is hieronder te lezen.

shape
Coach in het bos

Meteen in actie

Bij het eerste contact komen we meteen in actie:

  • Kennismakingsgesprek: binnen 7 werkdagen na het eerste contact.
  • Voorstel voor coaching: binnen 2 werkdagen na kennismaking.
  • Akkoord met het voorstel: binnen 7 werkdagen start de eerste coachingsessie.

 

Neem contact op
shape
Ballance Scan

Ballance Scan

Een traject bij Ballance begint met een kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar jou, je wensen en we inventariseren wat je belemmert om optimaal te functioneren. Daarvoor gebruiken we onze Ballance Scan, waarmee we snel, effectief en gedetailleerd de huidige fysieke en mentale balans in kaart brengen. Ook komen oorzaken en triggers van stress in beeld.

De Ballance Scan is bij uitval acuut te gebruiken, maar ook preventief, bijvoorbeeld om te weten hoe het gesteld is met je fysieke en mentale conditie. Op deze manier kan verzuim in veel gevallen voorkomen worden.

shape
Coaching

Coaching

Het coaching traject bestaat uit verschillende stappen:

  • Jouw vraag verduidelijken: wat wil je echt en wat wil je anders in jouw leven? Jouw coach begeleidt je in jouw zoektocht.
  • Onderzoeken: het verkennen van je achtergrond, zoals je afkomst, opvoeding en levensloop. Zo krijgt de coach inzicht in de redenen achter jouw gedrag. Tegenwerkende patronen en overtuigingen krijgen de aandacht, omdat hier de sleutel tot verandering ligt.
  • Oefenen: jouw coach gebruikt methodieken waardoor eindeloos praten niet nodig is. Je krijgt hulp om de tegenwerkende patronen los te laten en nieuwe patronen eigen te maken. Dit heeft direct effect in je dagelijks leven. Soms klein, soms groot. Maar altijd van waarde.
  • Oogsten: wat is er veranderd? Je leert geen nieuwe dingen aan, maar je wordt geholpen om je bestaande potentieel te gebruiken.
Neem contact op
Voordelen voor werkgevers

Blijvend in balans

Met onze jarenlange ervaring weten we dat je na je traject bij Ballance de behoefte hebt om zo nu en dan nog eens contact te houden. Voor een update, luisterend oor of gewoon even samen afstemmen.

Dat kan met ons ‘blijvend in balans’ jaartraject. Voor deze aanvullende sessies rekenen wij voor Ballance klanten een gereduceerd tarief. Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op.

Handvatten voor werksucces

Bij Ballance creëren we balans. Een balans die blijvend is.

Na afronding van het traject bij Ballance laten we niet zomaar los. Onze coaches reiken nog meer handvatten, methoden en eenvoudige oefeningen aan om stress te voorkomen of de baas te zijn.

Met Ballance sta je sterker en gezonder in het leven en kan jij je verder persoonlijk ontwikkelen.

Van werkstress naar werksucces. Klinkt mooi. En dat is het ook.

Aanmelden