Optimaal presteren en duurzaam succes voor topatleten en high performers

Voor medewerkers

Uitleg door coach risico's van werkdruk
Medewerker ervaart werkdruk

Je bent onbetaalbaar

Eén op de zes medewerkers heeft te maken met werkstress. Wanneer je langdurig onder stress presteert kan dat leiden tot een depressie of burn-out, waar allerlei mentale en fysieke aandoeningen mee gepaard gaan. Het is vaak de medewerker die we kennen als ‘rots in de branding’ die helemaal vastloopt.

shape
Gesprek met coach over werkdruk

Wat is (werk)stress?

Je manier van denken bestaat uit overtuigingen die je ondersteunen of belemmeren om goed te functioneren. Jouw brein vormt overtuigingen door elke levenservaring in een samenvatting op te slaan in je onbewuste brein. Vanuit je omgeving krijg je deze overtuigingen mee, zoals: je opvoeding, de media, school en mensen in je omgeving.

Je brein scant continue je omgeving en gebruikt daarbij je overtuigingen-database van vergelijkbare situaties uit het verleden. Dit vormt jouw waarheid en daardoor ontstaat jouw gedrag, je gevoel en hoe je reageert op mensen. Dit zorgt ervoor dat je (werk)druk en/of (werk)stress ervaart.

Neem contact op
shape
Groei van zelfvertrouwen door coachingstraject

Waarom Ballance?

Onze methodiek is uniek en bied je al na enkele weken merkbaar resultaat. Je krijgt meer zelfvertrouwen en creëert daardoor meer ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Met onze methodiek gaan we aan de slag met de oorzaak van je belemmerende overtuigingen. Dat maakt een snelle en duurzame gedragsverandering mogelijk.

Onze werkwijze
shape
shape
Informeer vrijblijvend naar jouw mogelijkheden. Van werkstress naar werksucces, samen met Ballance.
Neem contact op
Kom in contact

Ervaar je op dit moment werkstress- of burn-out klachten? Wil je graag werken met meer focus, energie en ontspanning? Aarzel niet en neem nu contact met ons op. Dan plannen we een gratis kennismakingsgesprek.