Optimaal presteren en duurzaam succes voor topatleten en high performers

Voor medewerkers

Uitleg door coach risico's van werkdruk
Medewerker ervaart werkdruk

Medewerkers zijn onbetaalbaar

Eén op de zes medewerkers heeft te maken met werkstress. Wanneer je langdurig onder stress presteert kan dat leiden tot een depressie of burn-out, waar allerlei mentale en fysieke aandoeningen mee gepaard gaan. Het is vaak de medewerker die we kennen als ‘rots in de branding’ die helemaal vastloopt.

shape
Gesprek met coach over werkdruk

Stresstriggers wegnemen

Als je in je dagelijkse werk last hebt van werkstress- of burn-out klachten, gaan we daar bij Ballance samen met jou mee aan de slag. We brengen je vitaliteits- en stressniveaus in kaart en sporen jouw blokkades op. Met mindset optimalisatie en trainingen in stress- en breinmanagement nemen we de blokkades en triggers van stress definitief weg!

Neem contact op
shape
Groei van zelfvertrouwen door coachingstraject

Waarom Ballance?

Onze innovatieve methodiek is uniek en bied je al na enkele weken merkbaar resultaat. Je krijgt meer zelfvertrouwen en creëert daardoor meer ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Door onze methodiek ga je belemmerende gedachten en gedragspatronen die eerder leidden tot werkstress of burn-out vervangen.

Onze werkwijze
shape
shape
Informeer vrijblijvend naar jouw mogelijkheden. Van werkstress naar werksucces, samen met Ballance.
Neem contact op
Kom in contact

Mocht je momenteel kampen met werkstress of een burn-out, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Naast advies om werkdruk en werkstress te voorkomen, bieden we ook trajecten om stress triggers weg te nemen en een mogelijke burn-out snel en duurzaam op te lossen.