BALLANCE.

helpt organisaties hun medewerkers
optimaal te laten presteren.

Plan van aanpak

Tijdens een persoonlijk intakegesprek wordt de huidige balans gemeten. Hiervoor gebruiken wij een vragenlijst en de BALLANCE. Scan. Afhankelijk van de uitkomst en wensen van de persoon wordt er een persoonlijk interventieplan opgesteld door de BALLANCE. Manager. De behandelingen vinden plaats bij ons of op een door u gewenste locatie.

Als er een meetbaar gezonde balans bereikt is, wordt er periodiek een BALLANCE. Scan afgenomen.

Dit kost maximaal 30 minuten tijd en dit doen wij om de balans te monitoren om -indien nodig- direct interventies te plegen om klachten en verzuim te voorkomen.

Hieronder ziet u de meetbare resultaten van een personen. In de afgelopen jaren hebben wij > 400 mensen succesvol in balans gebracht met zeer uiteenlopende casussen. Persoon (A) had bij aanvang last van stressklachten en vermoeidheidsklachten. In enkele weken tijd zijn deze klachten volledig opgelost en kon hij weer probleemloos fulltime functioneren.

Meerdere resultaten:

Persoon (B); had last van vermoeidheidsklachten, sombere gevoelens, leverproblemen en rugpijn. Deze zijn allemaal verdwenen.

Persoon (C);  kampte al enkele jaren met vermoeidheidsklachten, duizeligheidsklachten, slaapproblemen en somberheidsklachten waarvoor een antidepressivum voorgeschreven werd. Alle problemen waren opgelost binnen 8 weken. Medicatie is afgebouwd en niet meer nodig.

Persoon (D); had al jaren last van stressklachten, vermoeidheidsklachten en onderrugklachten. Ze zat bij aanvang reeds 4 maanden thuis met burn-out verschijnselen. Binnen twee maanden waren de stressklachten en vermoeidheidsklachten verdwenen. De onderrugklachten zijn voor 75% gereduceerd volgens eigen zeggen. Daarnaast is ze bezig met een re-integratie traject.

Direct resultaat

Binnen 1 week een afspraak

Vaste persoonlijke coach