BALLANCE.

helpt organisaties hun medewerkers
optimaal te laten presteren.

Opti-Mizer

De Opti-Mizer is een veilig en handzaam instrument dat wij gebruiken om klachten en ziekte veroorzakende blokkades in de organen en lichaamsweefsels op te heffen. Vervolgens wordt de optimale bio-informatie aan het lichaam gegeven, die overeenstemmen met die van specifieke lichaamsdelen zoals botten, spieren, organen en gewrichten. Kortom: alle lichaamsweefsels die (chronisch) uit balans zijn worden teruggezet naar de optimale ‘fabrieksinstellingen’. Hierdoor gaan organen (weer) goed functioneren en verminderen of verdwijnen chronische disfuncties. Het gevolg is dat het lichaam beter gaat functioneren en energieker wordt. Let op, deze effecten worden bereikt zonder –ongewenste- bijwerkingen.

Jur had een groot probleem, als zelfstandig ondernemer droeg hij een virus mee dat zijn immuunsysteem verslechterde, dit had tot gevolg dat hij last kreeg van ontstekingen aan zijn gewrichten –> HELP!.

Gelukkig kon BALLANCE. hem helpen. Hij verteld in de video hoe de behandeling is verlopen en wat het hem heeft gebracht.

Direct resultaat

Binnen 1 week een afspraak

Vaste persoonlijke coach