Schrijer

By februari 4, 2019Ervaringen

– Ik ben bewuster, productiever en effectiever –

De afgelopen periode heb ik kennis mogen maken met BALLANCE. Een organisatie die je helpt bij het oplossen van fysieke, psychische en mentale problemen. De reden dat ik hier in aanraking mee ben gekomen ontstond uit het feit dat ik tijdens mijn werk het gevoel had dat alles op de automatische piloot ging. Via werknemer Niels Scholten werd ik benaderd of ik niet wat bewustere momenten in mijn dagelijkse werkzaamheden wilde. Niels liet mij nadenken over het feit dat drukke dagen vaak dagen zijn die heel onbewust beleefd worden en we niet stil staan bij de werkzaamheden die worden uitgevoerd en de daarbij behorende persoonlijke gevoelens. We leven in de waan van de dag.

Met deze informatie ben ik eens mijn dagen en weken gaan bekijken. Klopte de veronderstelling? Als snel kwam ik erachter dat dit juist was. Met deze kennis ben ik een coaching traject gestart bij BALLANCE. De methodes en handvatten die zij aanreiken gaven mij de bewustwording van mijn dagelijkse welzijn. Door dagelijkse oefeningen te doen die mij werden aangeleerd werd het gehaaste en gejaagde patroon in mijn dagelijkse werkzaamheden minder. Ik werd bewuster van mijn houding en werk hierdoor productiever en effectiever. Om balans te vinden in drukke dagen is erg moeilijk, althans voor mij. Door de coaching en de sessies ben ik veel bewuster en relaxter geworden tijdens deze dagen.

De sessies waren erg open dankzij de aanpak van de coach. Door beide opzoek te gaan naar mijn persoonlijke blokkades en wensen kwam de coach erachter dat er soms iets afgeweken moest worden van de standaardmethodes. BALLANCE. sluit wat mij betreft goed aan bij de gedachtes en wensen van de coachee. De sessies heb ik dan ook als zeer prettig ervaren.

Schrijer

Demi
Next Post