Linda van Lohuizen

By februari 4, 2019Ervaringen

– Mijn leven is er mooier op geworden –

Op mijn werk lagen flyers van BALLANCE. met daarop een aantal vragen. Vragen zoals ‘Voel jij je lusteloos? Ben je vaak moe? Ervaar je vaak stress?’.
Toen ik die vragen voor mijzelf stelde, kon ik (helaas) alle vragen met een ‘ja’ beantwoorden.
Dat vond ik best confronterend.
Reden genoeg om eens contact op te nemen.

Ik was best sceptisch over het feit dat na een aantal sessies al mijn klachten weg zouden zijn. Maar dat maakte me tegelijkertijd ook heel nieuwsgierig. Voor de eerste sessie was ik best gespannen. Want wat zou er gaan gebeuren en hoe zal zoiets verlopen? Lars stelde me meteen op mijn gemak en begon me wat vragen te stellen. Doordat er een hele relaxte sfeer heerste, durfde ik alle vragen eerlijk te beantwoorden. We merkten vrij snel dat bepaalde vragen mij raakten. Ik was die tijd erg emotioneel, moe, gestrest en had last van allerlei lichamelijke kwaaltjes. Kwaaltjes zoals hoofdpijn, buikpijn en enorme last van mijn kaken.

We zouden per sessie een kwaaltje ‘aanpakken’. Het enige wat ik tijdens een sessie moest doen, was stilzitten en wachten op wat er zou gebeuren. Toen ik met mijn ogen dicht zat en me overgaf aan wat er zou gebeuren, kwamen bepaalde kwaaltjes ineens opzetten. Ik moest me goed op die pijn focussen en de pijn ook toelaten. Dat was soms erg heftig, maar na elke sessie was ik ontzettend opgelucht.

Elke keer viel er weer een last van mijn schouders. En na een aantal sessies was er voor mij niets meer om op te focussen. Ik had geen pijntjes meer, ik had veel meer energie en zat weer goed in m’n vel.

Ik kan me goed voorstellen dat dit, voor iemand die dit niet heeft meegemaakt, heel gek klinkt. Ik kan ook niet duidelijk uitleggen wat het precies met je doet. Ik denk dat je het vooral zelf moet meemaken. Maar ik durf met alle zekerheid te zeggen dat de sessies bij BALLANCE. mijn leven een stukje mooier hebben gemaakt. Ik zit weer lekker in m’n vel, heb energie voor tien en heb geen pijntjes meer. En wanneer ik in een stressvolle periode zit, weet ik de rust te bewaren door aangeleerde trucjes. Zo heb ik veel meer grip op situaties dan dat ik eerder had.
Dat is echt heel fijn.

Linda van Lohuizen

Janine
Next Post