Christina

By februari 4, 2019Ervaringen

– Ik voelde me nog nooit zo zelfverzekerd –

Op advies van een vriendin ben ik bij BALLANCE. langs gegaan. Daar ontmoette ik Lars en Remco. Ik kwam daar binnen met veel verdriet, veel somberheid en eigenlijk had ik geen hoop meer. Ik kampte namelijk al 2 jaar met een ernstige depressie en een burn-out. In het gesprek kwamen wij erachter dat de somberheid veel dieper zat en dat er eerst trauma’s verwerkt moesten worden die nog niet volledig verwerkt waren. Dit was zeker het geval! Na de eerste sessie ging ik al met een glimlach naar buiten. Dit had ik niet verwacht. In de sessies die daarop volgde zijn we bezig geweest met trauma’s verwerken, angsten en zelfvertrouwen. Ik groeide daar enorm van. Ik merkte dat ik veel gelukkiger werd en dat ik echt weer steviger in mijn eigen schoenen begon te staan.

Ik het begin zat mijn hoofd zo vol met drukte en vragen en ik wist niet hoe ik overal mee om moest gaan. Nu lijkt alles wel vanzelf te gaan zonder moeite. Ik heb geen sombere periodes meer en ben erg blij en gelukkig. Het lijkt wel alsof ik de hele wereld aan kan. Ik heb me echt nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld! Alsof ik mij bij elke sessie weer als herboren voelde.

Ik weet hoe slecht ik mij in de depressie heb gevoeld en dit wil ik nooit meer! Dus ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen.

Christina

Aafke Bos
Next Post