Category

Ervaringen

Stefanie

By | Ervaringen

– Geweldige, warme, interessante, oog openende sessies met Lars –

9x heb ik de geweldige, warme, interessante, oog openende sessies met Lars mogen beleven.

Lars gaf mij vele interessante en goedwerkende tools mee, die ik elke keer makkelijk toe kan passen in elke situatie. De beste investering die ik mezelf heb kunnen geven. Ik voel me sterker en gelukkiger dan ooit en ervaar geen stress meer!

Ik ben Lars heel erg dankbaar voor deze professionele samenwerking! Dit zou iedereen moeten doen.

Stefanie

Michael Brooijmans

By | Ervaringen

// 𝐄𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞̈𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧
Een stukje beleving van Michael Brooijmans van Holland FinTech.
Waarom wij doen, wat we doen.

Van belemmerende naar positieve overtuigingen. Hoe zou het voor je zijn als dit ook bij jou kan?

Jur

By | Ervaringen

Jur had een groot probleem, als zelfstandig ondernemer droeg hij een virus mee dat zijn immuunsysteem verslechterde, dit had tot gevolg dat hij last kreeg van ontstekingen aan zijn gewrichten –> HELP!.

Gelukkig kon BALLANCE. hem helpen. Hij verteld in de video hoe de behandeling is verlopen en wat het hem heeft gebracht.

Femke

By | Ervaringen

– De aanpak van BALLANCE. is spot-on –

De aanpak van BALLANCE. is spot-on, gericht op dat wat het verschil gaat maken op lange termijn. Geen symptoombestrijding maar direct op zoek naar de oorzaak. Na mijn therapie bij BALLANCE. ervaar ik veel meer rust en balans in mijn dagelijks leven. Het heeft mij enorm veel gebracht en ik maak dan ook regelmatig gebruik van de aangeboden tools.

Het contact met Niels heb ik als zeer prettig ervaren. De vertrouwde sfeer maakte dat open gesprekken vanzelfsprekend zijn, waarbij een lach en een traan zich makkelijk laten afwisselen. Deze open en vertrouwde sfeer gaf mij een goede basis voor persoonlijke groei.

En dat in slechts 3 sessies, het blijft erg bijzonder dat jullie unieke aanpak zoveel verschil kan maken. Zelfs wanneer je dacht alles al geprobeerd te hebben.

Dank daarvoor!

Groet, Femke