BALLANCE.

helpt organisaties hun medewerkers
optimaal te laten presteren.

De BALLANCE-Scan

De BALLANCE Scan gebruiken wij als benchmark om de huidige balans van een persoon vast te
stellen

Deze revolutionaire en gepatenteerde technologie is het resultaat van meer dan 20 jaar klinisch onderzoek door een internationaal team wetenschappers. Tijdens een scan wordt er een veilige zwakke elektrische puls minder dan een milliseconde lang op de vingertoppen losgelaten. Vervolgens wordt de lichamelijke reactie vertaald en omgezet in grafieken om de energie-, stress- en vitaliteit niveaus zichtbaar te maken.

De beelden worden vervolgens toegewezen aan verschillende organen en stelsels van het lichaam. De gegevens van elke meting worden vergeleken met een database bestaande uit honderdduizenden klinisch gevalideerde gegevens. Verschillende algoritmische waardes kunnen gekoppeld en geïnterpreteerd worden. De software geeft deze in diverse eenvoudig leesbare grafieken weer.

Het unieke aan de BALLANCE Scan is, dat er in een zeer vroeg stadium energieblokkades gedetecteerd kunnen worden. Dit biedt ons de mogelijkheid om voordat er zichtbare en/of merkbare disfuncties optreden in organen en systemen, wij in staat zijn om deze te detecteren. Vervolgens kunnen wij direct interventies plegen.

Direct resultaat

Binnen 1 week een afspraak

Vaste persoonlijke coach