De experts bij het oplossen van
fysieke, psychische en mentale klachten

BALLANCE.

Minder verzuimkosten

De verzuimperiode halveren?
Gelukkig en gezond personeel?
Minder ziekteverzuim?

Wij van Ballance. geloven dat een succesvolle onderneming afhankelijk is van gezond en gelukkig personeel. Ze verzorgen iedere dag de uitstraling en dienstverlening.

Maar in hoeverre heeft u inzicht in hun ‘balans’? Is het voor een ondernemer niet heel waardevol om in kaart te hebben hoe goed de medewerkers in hun vel zitten? En om vervolgens de middelen te hebben dit voor elke medewerker zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden?

En mocht er uitval zijn, dat je dan terug kan vallen op een partner op het gebied van ziekteverzuim. Een partner die snel kan schakelen, die het verzuim traject aanzienlijk verkort en het personeel weer optimaliseert.

Kortom een samenwerking die goed is voor de organisatie en het personeel.

Bespaar 50% op het ziekteverzuim

Hoe deze kosten omlaag kunnen

Wij voorkomen uitval binnen uw organisatie!
Wij halveren de periode van uitval!
Wij brengen het personeel weer in balans!

BALLANCE. werkt met een ‘no nonsens’ mentaliteit, waardoor het voor zowel de werknemer als de leidinggevende duidelijk is wat de stappen in het verzuim zijn. Een aantal kenmerken die ons nog meer onderscheiden;

– werkhervatting binnen 90 dagen bij Burn-out klachten
– werkhervatting binnen 60 dagen bij angst-en trauma klachten
– werkhervatting binnen 60 dagen bij RSI-klachten
– serieuze reductie op verzuimkosten
– persoonlijke en vaste begeleiding
– actieve aanpak
– geen wachtlijst
– uitgebreide nazorg
– garantie tegen burn-out herhaling
– vaste prijzen

Wij behalen deze resultaten door actief uitval te voorkomen, te optimaliseren bij uitval en het geven van trainingen.

Direct resultaat

Binnen 1 week een afspraak

50% minder verzuimkosten

Persoonlijke coach

Wat zeggen mensen die u voor waren?

“"Na de eerste sessie ging ik al met een glimlach naar buiten!"”

Christina Regterschot

“Ik zit weer lekker in m'n vel, heb energie voor tien en geen pijntjes meer!”

Linda van Lohuizen

“Ik voel me voor het eerst in 30jaar weer energiek!”

Marianne van Weert

“In slechts 1 uur was ik van mijn vliegangst af.”

Martijn Kleermaker

“Ik ben in 2 maanden volledig hersteld van mijn burn-out.”

Peter van der Dis

“Binnen een week geen last meer van mijn gebroken rib. Geen pijn, geen bewegingsklachten. Ik vond dat heel indrukwekkend!”

Mieke Althuizen
Lees hier alle referenties

Voorkomen

Van verzuimreductie naar verzuimpreventie

U weet ongetwijfeld hoe belangrijk het onderhoud van een auto is. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat auto’s blijven doen waarvoor ze gemaakt zijn, namelijk: vervoeren. Waar auto’s in uitzonderlijke gevallen 12 uur per dag belast worden, liggen de belastbare uren van u en uw medewerkers op 24/7, jaar in, jaar uit. Het personeel draait dus dubbele diensten ten opzichte van een veel gebruikte auto.

Je zou dus zeggen dat het “onderhoud” van het personeel nog belangrijker is, maar wordt uw personeel periodiek preventief nagekeken om klachten en ziekte te voorkomen? Of wordt er pas actie ondernomen als de problemen zich aandienen en de ‘rode dashboardlampjes branden’?

Met de BALLANCE-Scan kunnen wij effectief en snel zeer gedetailleerd de fysieke en mentale balans/ disbalans van uw medewerkers in kaart te brengen.

Begeleiden

Het optimaliseren en in balans brengen van het personeel

Wanneer personeel is uitgevallen zullen wij direct actie ondernemen. Wij zullen contact opnemen met het personeelslid om vast te stellen wat de oorzaak is van het uitvallen.

De uitval kan 2 verschillende oorzaken hebben namelijk; fysiek (beenbreuk, maagklachten, etc.) of een mentaal probleem (burn-out, stress, etc.). Op basis van de oorzaak en het contact met het personeelslid wordt een plan van aanpak opgesteld, deze wordt overlegd met de organisatie.

Met onze unieke aanpak waarbij wij gebruik maken van de Ballance-scan en de Opti-Mizer zorgen wij ervoor dat de verzuimperiode flink verkort wordt. Hierdoor kunnen wij de verzuimkosten binnen uw organisatie met minimaal 50% naar beneden brengen.

Fysiek

Mentaal

Trainingen

Zelf de tools in handen

Met onze begeleiding kunnen wij het personeel weer in balans brengen, maar hoe mooi zou het zijn als wij ze zelf de touwtjes in handen geven? Dat wij ze de tools geven waarmee ze zelf de mogelijkheden hebben om “problemen” zelf op te lossen en zichzelf in balans weten te brengen. Tijdens onze training leer je;

• Elke vorm van stress in minuten op te lossen
• Elke belemmerende overtuiging in minuten te veranderen in ondersteunende overtuigingen.
• Vanuit je innerlijke kracht te leven. Dit levert meer energie en mentale focus op.

Een brein in balans zorgt ervoor dat je optimaal kunt functioneren en presteren op ieder moment. Kies nu voor persoonlijke leiderschap, meer ontspanning, voldoende energie, een verbeterende gezondheid, meer zelfvertrouwen en succes in ieder gebied van het leven van uw personeel.

• Waardevol voor de rest van je leven
• Voorkom zelf klachten en uitval

Individueel

Groepstraining