De experts bij het oplossen van
fysieke, psychische en mentale klachten

BALLANCE.

Snel, effectief en blijven in balans

Wil jij lekker in je vel zitten?
Wil jij zonder stress leven?
Wil jij in je kracht staan?

Je zit niet lekker in je vel. Dit komt door terugkerende of blijvende fysieke klachten of ervaar je veel stress en heb je geen energie meer om nog leuke dingen te doen? Je hebt het gevoel dat je mentaal niet in je kracht staat. De dingen die je tegenstaan neem je voor lief, of je denkt dat het vanzelf wel beter wordt.

Wij van Ballance. geloven dat iedereen recht heeft om zich gelukkig en krachtig te voelen en dat dit ook mogelijk is! Dat je de dag begint zonder fysieke of mentale klachten. Je plezier beleefd in jouw dagelijkse bezigheid en vol energie de dag door gaat. En als je stress ervaart, dit binnen minuten kan oplossen. Zodat je thuiskomt en niet meer hoeft ‘bij te tanken’ maar dingen kan ondernemen. Kortom; jij optimaal kan presteren op ieder vlak!

Hoe krijgen wij jou in balans

Wij zorgen voor plezier in jouw dagelijkse bezigheden!
Wij zorgen ervoor dat je geen stress ervaart!
Wij geven jouw de energie die je nodig hebt!

BALLANCE. werkt met een ‘no nonsens’ mentaliteit, waarbij wij kijken naar de oplossing! Wij helpen jou van jouw probleem af. Een aantal kenmerken die ons nog meer onderscheiden;

– werkhervatting binnen 90 dagen bij Burn-out klachten
– werkhervatting binnen 60 dagen bij angst-en trauma klachten
– werkhervatting binnen 60 dagen bij RSI-klachten
– persoonlijke en vaste begeleiding
– actieve aanpak
– geen wachtlijst
– uitgebreide nazorg
– garantie tegen burn-out herhaling
– vaste prijzen

Wij behalen deze resultaten door actief uitval te voorkomen, te optimaliseren bij uitval en het geven van trainingen.

Direct resultaat

Binnen 1 week een afspraak

Vaste persoonlijke coach

Wat zeggen mensen die u voor waren?

“"Na de eerste sessie ging ik al met een glimlach naar buiten!"”

Christina Regterschot

“Ik zit weer lekker in m'n vel, heb energie voor tien en geen pijntjes meer!”

Linda van Lohuizen

“Ik voel me voor het eerst in 30jaar weer energiek!”

Marianne van Weert

“In slechts 1 uur was ik van mijn vliegangst af.”

Martijn Kleermaker

“Ik ben in 2 maanden volledig hersteld van mijn burn-out.”

Peter van der Dis

“Binnen een week geen last meer van mijn gebroken rib. Geen pijn, geen bewegingsklachten. Ik vond dat heel indrukwekkend!”

Mieke Althuizen
Lees hier alle referenties

Voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen

Je weet ongetwijfeld hoe belangrijk het onderhoud van een auto is. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat auto’s blijven doen waarvoor ze gemaakt zijn, namelijk: vervoeren. Waar auto’s in uitzonderlijke gevallen 12 uur per dag belast worden, liggen de belastbare uren van jou op 24/7, jaar in, jaar uit. Je draait dus dubbele diensten ten opzichte van een veel gebruikte auto.

Je zou dus zeggen dat het “onderhoud” van jouzelf nog belangrijker is, maar laat jij je preventief nakijken om klachten en ziekte te voorkomen? Of wordt er pas actie ondernomen als de problemen zich aandienen en de ‘rode dashboardlampjes branden’?

Met de BALLANCE-Scan kunnen wij effectief en snel zeer gedetailleerd de fysieke en mentale balans/ disbalans van jou in kaart te brengen.

Begeleiden

Het optimaliseren en in balans brengen van jou

Kan jij niet meer functioneren zoals je eigenlijk zou willen? Wij komen dan graag in contact met jou. In een geheel vrijblijvende intake gaan we kijken welk doel je wilt behalen en wat daarvoor nodig is.

Het niet juist functioneren kan 2 verschillende oorzaken hebben namelijk; fysiek (beenbreuk, maagklachten, etc.) of een mentaal probleem (burn-out, stress, etc.). Op basis van de oorzaak en de gratis intake stellen wij een plan van aanpak op. Deze sturen wij jou toe waarna jij het besluit kan nemen om dit te gaan volgen. Met onze unieke aanpak waarbij wij gebruik maken van de Ballance-scan en de Opti-Mizer zorgen wij ervoor dat jij snel jouw doel bereikt!

Fysiek

Mentaal

Trainingen

Zelf de tools in handen

Met onze begeleiding kunnen wij het jou weer in balans brengen, maar hoe mooi zou het zijn als wij jou zelf de touwtjes in handen geven? Dat wij jou de tools geven waarmee je zelf de mogelijkheden hebt om “problemen” zelf op te lossen en jezelf in balans weet te brengen. Tijdens onze training leer je;

  • Elke vorm van stress in minuten op te lossen
  • Elke belemmerende overtuiging in minuten te veranderen in ondersteunende overtuigingen.
  • Vanuit je innerlijke kracht te leven. Dit levert meer energie en mentale focus op.

Een brein in balans zorgt ervoor dat je optimaal kunt functioneren en presteren op ieder moment. Kies nu voor persoonlijke leiderschap, meer ontspanning, voldoende energie, een verbeterende gezondheid, meer zelfvertrouwen en succes in ieder gebied van je leven.

  • Waardevol voor de rest van je leven
  • Voorkom zelf klachten en uitval

Individueel