Aafke Bos

By februari 4, 2019Ervaringen

– Ik heb meer regie over mijn leven –

Toen ik Remco voor het eerst ontmoette werd ik meteen aangestoken door zijn enthousiasme; de passie voor wat hij doet spat er van af.

Zijn verhaal maakte me meteen nieuwsgierig en omdat ik, hoewel ik me heel goed voel, nog altijd last had van een aantal ongemakken zoals migraine en kapotte voetzolen, heb ik meteen een afspraak gemaakt.

De behandelingen bij Remco hebben een enorme verbetering gegeven in deze ongemakken, maar toen hoorde ik van zijn techniek om zelf met beperkende- en bekrachtigende overtuigingen aan de slag te gaan.

Als coach werk ik dagelijks met de overtuigingen van mijn cliënten. Wat als deze technieken werkelijk werken. Dat zou toch geweldig zijn.

Ik heb de workshop gevolgd en ben met de technieken aan de slag gegaan. Soms werken de technieken meteen en soms moet ik even geduld hebben, of onderzoeken of mijn ongemakken of overtuigingen mij nog iets te melden hebben. Voor mij is de grootste winst dat ik nog meer regie in mijn leven ervaar en dat ik mijn angst voor migraine heb kunnen loslaten. Ik weet nu dat ik er wat aan kan doen. Oh ja, en inmiddels heb ik ook heel blije voetjes!

Ik vind het meer dan geweldig wat er mogelijk is bij BALLANCE. en ben een enthousiast ambassadeur van Remco en zijn team.

Aafke Bos

Eigenaar Lumina-licht op levenszaken

Schrijer
Next Post